Kako bismo vam se zahvalili na kontinuiranoj podršci, vraćamo se na aktivnost koju ste voljeli kada smo krenuli s našom Telegram zajednicom. Telegram Madness 2.0, samo za Hrvatsku. Pridružite se, riješite zadatke i prikupite bodove kako bi ušli u nagradno izvlačenje.

Nagrade
200$ vrijednosti u CRO-u

Broj dobitnika
10 dobitnika, svaki osvaja 20$ u CRO-u

Početak
2021-03-15, 11:00 UTC

Završetak
2021-03-22, 11:00 UTC

Kako sudjelovati:

 1. Pridružite se Hrvatskoj Telegram zajednici te pronađite link aktivnosti - t.me/Cryptocom_HR 🇭🇷
 2. Ako već niste registrirani Crypto.com korisnik, preuzmite aplikaciju za Android i/ili iOS.
 3. Aktivnost će se održati na Gleam stranici gdje ćete vidjeti listu svih zadataka. Poveznica na direktnu Gleam aktivnost, biti će objavljena u Hrvatskoj Telegram grupi.
 4. Riješite zadatke kako biste dobili unaprijed definirani iznos bodova.

Izgledi za pobjedu povećavaju se većim brojem osvojenih bodova. Ostanite aktivni u zajednici da biste doznali kako prikupiti više bodova, uključujući sudjelovanje u kvizovima, tajnim kodovima i igrama.

Uvjeti i odredbe

 • Nije potrebna kupovina kako bi sudjelovali u aktivnosti. Kupovina kriptovaluta neće povećati vašu šansu za osvajanjem nagrade.
 • Priključite se Telegram i Crypto.com računom. Ovo natjecanje samostalno sponzorira Crypto.com te nije podržano Telegramom ili Gleamom (Crowd9 Pty Ltd).
 • Kako bi sudjelovali u aktivnosti, sudionici moraju izvršiti sljedeće radnje putem Gleam stranice aktivnosti: navesti valjanu e-adresu računa Crypto.com; ispuniti najmanje tri potrebna zadatka na Gleam stranici.
 • Prihvaćanjem nagrade, dobitnici se slažu s Crypto.com Izjavom privatnosti, objavljenoj na crypto.com/en/privacy/global.html.
 • Crypto.com zadržava pravo na povlačenje ili otkazivanje pravila aktivnosti po vlastitom nahođenju.
 • Aktivnost je sponzorirana od strane MCO Malta DAX Limited, tvrtke registirane po zakonima Malte (“Crypto.com” ili “Sponsor”)
 • Dobitnici nagrada, biti će direktno obaviješteni od strane administratora unutar Hrvatske Telgram zajednice.