Csatlakozz Magyar közösségünkhöz, hogy részesülj a 400$ összdíjazású nyereményjátékból, amit CRO-ban fizetünk ki.

A mai napon útjára indul a Crypto.com Magyar Közzössége. A helyi közösség tökéletes arra, hogy találkozhass a Crypto.com munkatársaival, Ambassadoraival (Nagyköveteivel), de a legfontosabb, hogy beszélgethetsz más magyarul beszélő felhasználókkal.

Szeretnénk méltóképpen megünnepelni ennek a közösségnek az indulását, ezért nyereményjátékot hirdetünk, hogy emlékezetessé tegyük ezt a napot.

Nyeremény
$400 USD CRO-ban

Győztesek
16 győztes kap fejenként $25 USD-t CRO-ban fizetve

Nyereményjáték időtartama
Kezdés: 2021-06-02, 12:00
Vége: 2021-06-09, 13:00

Így tudsz részt venni

  1. Csatlakozz a Magyar Telegram Közösségünkhöz, ahol megtalálod a nyereményjáték dedikált oldalát. - t.me/Cryptocom_HU 🇭🇺
  2. A nyereményjáték dedikált oldala harmadik fél által kezelt oldal (Gleam), ahol különböző feladatokat találsz.
  3. A feladatok végrehajtásáért előre meghatározott mennyiségű pontokat gyűjthetsz.

Minél több feladatot hajtasz végre, annál több pontot szerzel és annál nagyobb esélyed van a nyerésre. Figyeld aktívan a közösséget, hogy időben szerezz tudomást további pont szerzési lehetőségekről. Számíthatsz még kvízekre, rejtett kódokra és további játékokra is, amiért extra pontokat szerezhetsz.

Felhasználási feltételek

  • Nincs szükség vásárlásra ahhoz, hogy nevezz vagy díjat nyerj ezen a versenyen. A vásárlás nem növeli a nyerési esélyeket. A nevezés érvénytelen, ha azt törvény vagy rendelet tiltja.
  • Részvétel a Telegram, a Crypto.com App és a Gleam fiókon keresztül. A verseny a Crypto.com által függetlenül létrehozott kampány, amelyet a Telegram vagy a Gleam (Crowd9 Pty Ltd) semmilyen módon nem támogat.
  • A nyereményjátékot az MCO Malta DAX Limited szponzorálja, ami a máltai törvények szerint bejegyzett vállalat („Crypto.com” vagy „Sponsor”).
  • A verseny győzteseit a Crypto.com Magyar Telegram közösségében hirdetjük ki, a verseny időtartamának lejártát követő 2 napon belül.
  • A Crypto.com a verseny időtartamának lejártát követő 14 munkanapon belül kiküldi a nyereményt a nyertes Crypto.com alkalmazás fiókjába.
  • A Crypto.com fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint törölje vagy módosítsa a kampány szabályait.
  • A Crypto.com átváltási árfolyamként a CRO / USD átlag árat a Crypto.com alkalmazás alapján határozza meg a kiküldés során.A versenyen való részvétellel elfogadod a Crypto.com adatvédelmi szabályzatát, amely elérhető itt - https://crypto.com/privacy/global